Lõuna lendorava pildid ja faktid

Lõuna lendorav

Tellimus: Rodentia
Alltellimus: Sciurognathi
Perekond: Sciuridae
Alamperekond: Pteromyinae
Liik: Glaucomys volans

Millistes loomaaedades neid on?
Minnesota loomaaed (Ühendriigid)

Lõuna lendorav on loetletud väikseima riskina kõige vähem murettekitavana (LR / lc). Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad IUCNi ohustatud liikide punasesse nimekirja kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid

Nimed lõunapoolsele oravale
Lõunapoolse lendorava noort / beebit nimetatakse kutsikaks, komplektiks või kassipojaks. Emaslinde nimetatakse „hirvedeks” ja isaseid „buckiks”. Lõunapoolset lendoravade rühma nimetatakse 'dražeeks'.
Riigid
Kanada ja Ühendriigid
Mõned faktid
Lõuna lendorav

Täiskasvanu kaal : 0,065 kg (0,143 naela)



Maksimaalne pikaealisus : 19 aastat



Naise küpsus: 210 päeva

Tiinus: 40 päeva



Võõrutus: 58 päeva

Pesakonna suurus: 4

Pesakonnad aastas: 1



Pesakondade vaheaeg: 134 päeva

Kaal sündides : 0,003 kg (0,0066 naela)

Kaal võõrutamisel: 0,046 kg (0,1012 naela)

Kehamass: 0,067 kg (0,1474 naela)

Müüa labradori pitbulli segu

Temperatuur: 38,85 ° C (101,93 ° F)

Allikas: AnAge , litsentseeritud DC

Faktid lõunapoolsest oravast

Glaucomys-volaane leidub Kanada kaguosas, Ameerika Ühendriikide idaosas ning lõunas kuni Mehhiko ja Honduraseni. ( Täistekst )

Glaucomys volans (lõunapoolne lendorav): Narratiivne lähedane piirkond, Neotropical: Glaucomys volans leidub Kanada kaguosas, USA idaosas ning lõunas kuni Mehhiko ja Hondurase.

Glaucomys volansLõuna lendorav, Glaucomys volans, on üks kahest perekonna Glaucomys liigist, ainsad Põhja-Ameerikas leitud lendoravad (teine ​​on põhja lendorav, G.

Lõuna lendorav (Glaucomys volans) on üks kahest perekonna Glaucomys liigist, mis on ainsad Põhja-Ameerikas leiduvad lendoravad (teine ​​on mõnevõrra suurem põhja lendorav G. ( Wiki )

Binomiaalnimi Glycomys volans Lõuna lendorav, Glaucomys volans, on üks kahest perekonna Glaucomys liigist, mis on ainsad Põhja-Ameerikas leitud lendoravad (teine ​​on põhja lendorav, G.

Lõuna lendorav (Glaucomys volans) on väga rikkalik ja laialt levinud, samas kui põhja lendorav (Glaucomys sabrinus) on Põhja-Carolinas haruldane elanik, teda leidub siin ainult jahedas kuuse / kuuse metsa piirkonnas.

Lõuna lendorav, Glaucomys volans, on üks kahest perekonna Glaucomys liigist, mis on ainsad Põhja-Ameerikas leitud lendoravad (teine ​​on põhja lendorav, G.

Lõuna lendoravSeotud lingidLendavad tsitaadid Lõuna lendorav (Glaucomys volans) on üks kahest perekonna Glaucomys liigist, mis on ainsad Põhja-Ameerikas leitud lendoravad (teine ​​on põhja lendorav G.)

Glycomys volans Lõuna lendorav, Glaucomys volans, on üks kahest perekonna Glaucomys liigist, mis on ainsad Põhja-Ameerikas leitud lendoravad (teine ​​on põhja lendav orav, G.

teetassi yorkie täis kasvanud valge

Lõunapoolne lendorav on Marylandi väikseim puuorav.

KIRJELDUS Lõuna lendorav on meie piirkonna väikseim orav.

Lõunapoolse orava värvus on tavaliselt hele kuni keskmiselt pruun, kuigi need võivad olla ka halli- või oliivikarva.

Nebraskas leidub ainult lõunapoolne lendorav ja seda leidub ainult riigi kagunurgas asuvas idapoolses lehtmetsa jääkides.

Kui jalad ja membraan on laiali, suudab Lõuna lendorav puult puule libiseda.

Lõunapoolne lendorav on üsna väike.

Lõuna lendorav on öine loom, mis tähendab, et ta on öösel enamasti ärkvel, ehkki ta ühineb oma peremehega meeleldi päevategevustes, kui rahulikeks uinakuteks on ette nähtud tasku.

Lõuna lendorav on oravate perekonna ainus lihasööja.

Lõuna lendorav on pärit ordult Rodentia. ( Täistekst )

Lõunapoolne orav on riigi idakolmandikus tihedate lehtmetsade, eriti tamme-hickory põliselanike seasalude seas.

Lõunapoolseid lendoravaid leidub peamiselt küpsetes lehtpuudes ja okaspuude-lehtpuude segametsades, eriti vanade kasvupuudega metsades, mis annavad pesitsemiseks ja pesitsemiseks ohtralt toitu ning palju õõnsusi.

Lõuna-lendoravaid leidub peamiselt küpsetes lehtpuudes ja okaspuu-lehtpuu segametsades, eriti vanade kasvupuudega metsades. ( Täistekst )

Lõuna lendoravad on peamiselt taimetoitlased, kuid söövad aeg-ajalt loomset toitu. ( Täistekst )

Lõuna lendoravad on ohustatuna täielikult kaitstud.

Lõuna lendoravaid leidub peamiselt Põhja-Ameerika idaosas, elades Kanada, USA ja Mehhiko osades. ( Täistekst )

DIEET Nii suhkruliugurid kui ka lõunapoolsed lendoravad on öised loomad, seega peavad nad pidama spetsiaalset dieeti, mis tagab neile selleks vajaliku D-vitamiini ja kaltsiumi.

Lõuna lendoravad on üsna väikesed.

Üsna sageli eksitatakse suhkrupurilennukeid ja lõunapoolseid lendoravaid omavahel.

Meie uuring viitab sellele, et lõunapoolsed lendoravad ei ole punakokade puidurähnidele kahjulike mõjude põhjuseks, mis on seotud lehtpuu taimestiku esinemisega nende kobarpiirkondades. ( Täistekst )

Pidage meeles, et lõunapoolsed lendoravad on suurepärased närijad, seega veenduge, et nad ei saaks oma puurist välja närida (mis tahes puit või plast peaks olema traadiga kaetud). ( Täistekst )

Veel loomi, mis algavad tähega S