Palmikakadu

Palm-kakaduu, tuntud ka kui Koljati-kakaduu, on kakadu perekonna suur suitsuhall või must papagoi. See on ainus liige alamperekonnas Microglossinae ja ainus monotüüpse perekonna Probosciger liige. Selle ainulaadset positsiooni kakadu perekonnas on kinnitanud molekulaarsed uuringud.

pitbulli bokseri buldogi segu
Palmikakadu pilt on saanud loa Creative Commonsi litsentsiga Omistamine .
Algallikas: postitati algselt Flickrisse kui Palm Cockatoo (Probosciger aterrimus) ja laaditi üles aadressile Probosciger_aterrimus_-Melaka_Zoo-8a.jpg
Autor: Probosciger_aterrimus_-Melaka_Zoo-8a.jpg: Mahbob Yusof

Palmkakadu on liigitatud kõige vähem murettekitavaks. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.



Austraalia Palm Cockatoo sort (punases) Palm Cockatoo (Probosciger aterrimus), tuntud ka kui Goliath Cockatoo, on kakadupere suur suitsuhall või must papagoi. See on ainus liige alamperekonnas Microglossinae ja ainus monotüüpse perekonna Probosciger liige. Selle ainulaadset positsiooni kakadu perekonnas on kinnitanud molekulaarsed uuringud. Veel



Inglise keeles: suurepärane palmikakadu, suurepärane must kakaduu, Goliathi kakaduu, Goliath aratoo, Yorki neeme kakaduu, must ara; Prantsuse: Microglosse noir; Saksa keeles: Arakakadu; Hispaania keel: Cacatúa Enlutada. FÜÜSIKALISED OMADUSED 60 cm (23,6 tolli); 910–1 200 g (1,8–2,4 naela). Must sulestik punaste või roosade põskedega arvest silma; suur peahari. LEVITAMINE P. a. aterrimus: Aru saared ja Misool, Lääne-Papuani saared, Indoneesia. P. a. koljat: Paapua lääne saared, välja arvatud Misool, Indoneesia ja Uus-Guinea keskosa. P. Veel

Palm-kakaduu on levinud Uus-Guinea ja Austraalia põhjaosa Queenslandi vihmametsades ja metsades. Praegu kuuluvad enamus vangistuses kasvatatud Palm Cockatoost Natalie Coppile, David Robertsile, Mike Tysonile, Thomas Woodwardile ja Ina Zunckele. Kollektiivse aretusprogrammi on Paapua Uus-Guineas asunud Palm Cockatoo Conservation pidanud edukaks. Veel



Palm Cockatoo leht aadressil BirdsAustralia.com.au Siin on väga lühike kirjutis ja suurepärane helibait. Maailma Parrot Trust Palm Cockatoo profiilileht Birdlife International Palm Cockatoo infoleht 2 Palm Cockatoo IUCNi punases nimekirjas Palm Cockatoo Conservation Papua Uus-Guineas (pdf) Piccaninny Plains Sanctuary - Australian Wildlife Conservancy Selle mittetulundusühingu eesmärk on osta maad kaitseks. Veel

Emase Palm Cockatoo kaal on 500–950 grammi ja isaste kaal 540–1100 grammi. Nii emaste kui ka isaste kõrgus jääb vahemikku 49–68 sentimeetrit. Tiivad on umbes 35,1 sentimeetrit, saba umbes 23,8 sentimeetrit, arve umbes 9,1 sentimeetrit ja vars umbes 3,5 sentimeetrit. Need palmikakadu on väga suured linnud. Nad on hüatsindiara järel suuruselt teine ​​lendav papagoi. Teaduslik nimi on tuletatud nii kreeka kui ka ladina keelest. Veel

Palm-kakaduu on suur (49–68 cm pikkune, 500–1100 grammi) valdavalt must lind, millel on suurejooneline tahapoole kaarduv erektsioonihari. Massiivne ülemine alalõug on meestel tunduvalt suurem kui naistel. Must otsaga punane keel jääb nähtavaks kogu unikaalse arve pikkusest, mis vastab ainult otsale. Palm-kakaduudil on pulber maha, mis tuhmib nende läikiva noka ja lisab nende mustale sulestikule halli värvi. Veel



Palm-kakaduu on oma perekonnas Probosciger ja põlvneb kakaduperekonna varasemast harust. Perekonna Calyptorhynchus viit kakaduu liiki tuntakse tavaliselt mustade kakaduudena ja need jagunevad kaheks alamperekonnaks - Calyptorhynchus ja Zanda. Endised rühmad on seksuaalselt dikromaatilised, emastel on sulestik silmatorkavalt keelatud. Neid kahte eristab ka alaealiste toiduainete kerjamise nõuded. Veel

Palmikakadu võib kirjeldada ühe sõnaga - uhke. See silmatorkav kakaduu on kõigist kakadudest ehk kõige ebatavalisem ja ilusam. Need, kellel on õnn neid omada, peaksid neid tähelepanuväärseid olendeid varandama. Palmkakadu, tuntud ka kui musta palmikakadu, on armastav ja hell. Tema kuulekas käitumine teeb temast imelise lemmiklooma. Veel

Palmikakaduud Probosciger aterrimus hoitakse tavaliselt samamoodi nagu teisi psittatsiine tavalises papagoi linnumajas, näiteks lennu- või riputuspuuris. Nende lindude füüsilise ja vaimse heaolu tagamiseks peaks puuri suurus võimaldama piisavat lendu ja puhkust. Palm Cockatoo SSP juhtimisgrupp tunneb, et lindude minimaalne suurus, mis mahutaks nende tavapäraseid tegevusi, on 2 meetrit lai, 3,3 meetrit pikk ja 1,6 meetrit kõrge (6 'x 10' x 5 '). Veel

Palmikakadu reprodutseerimine E. Trent Swigerti poolt Caloosahatchee linnu- ja botaanikaaiast, kes varem oli Avicultural Aretus- ja Uurimiskeskus First Captive Breeding. Viimastel aastatel on palmikakadu kasvatatud edukalt paljudes era- ja avalik-õiguslikes asutustes kogu maailmas. Maailmas esmakordselt teatati selle liigi vangistuses kasvatamisest 1968. aastal, Bob Lynn Sydneyst, Austraaliast. Veel

Palm-kakaduu on ainus kakaduu, mis kasutab troopilist vihmametsa elupaika., Teised kakaduu liigid eelistavad kuivemaid metsaelupaiku. Palmkakadu ei suuda puude pesasid välja kaevata ja nad otsivad olemasolevatest õõnsustest suurtest puudest. Suure suuruse tõttu vajavad Palm-kakaduud laiad õõnsused ja neid leidub ainult suuremates puudes, st vanades puudes. Veel

Musta palmi kakaduud on väga suured, pikkus nokast saba sulgede otsani keskmiselt 24 tolli. Keskmine eluiga: kuni 60 aastat. Temperament: kuigi must palmikakadu on sotsiaalne, ei kuulu teadaolevalt kõige hellemate kakaduu liikide hulka. Arukad ja leidlikud vajavad kindlat koolitust ja palju suhtlemist. Musta palmi kakaduud soovitatakse väga kogenud lindude omanikele, kes on tuttavad suurte papagoidega. Veel

Palm-kakaduu külastab Austraalia põhjaterritooriumil asuvat Yorki neeme poolsaart. Samuti on kolm alamliiki. Seal on p.a. aterrimus Põhja-Austraaliast, suurim on p.a. kolhoos Paapua saartelt ja p.a. stenolofus Uus-Guineast. Palm-kakaduud näeb tavaliselt paarikaupa, kuid mõnikord võib neid leida üksikult või viie- või kuueliikmelisena. Veel

Palm Cockatoo Regal, elegantsed, õrnad hinged, looduselt armas, kuulekas, kõik need omadused sobivad imelise Palm Cockatoo juurde. Te pole elanud enne, kui olete näinud ja teil on olnud võimalus suhelda ühe sellise olendiga. Ligikaudu 23–28 tolli pikad on nad looduslikult Indoneesias, Uus-Guineas ja Austraalias. Nad ei paljune vangistuses hästi ja nende toitumine on spetsiifiline ja reguleeritud, mistõttu on nende kaunitaride arvelt. Veel

Palmkakadu on tuntud ka kui Koljati kakaduu, see on kakaduu perekonna suur suitsuhall või must papagoi ja see liik on omalaadne. See on ainus liige alamperekonnas Microglossinae ja monotüüpses perekonnas Probosciger. Palm-kakaduu on levinud Uus-Guinea ja Austraalia põhjaosa Queenslandi vihmametsades ja metsades. Selle pikkus on umbes 55–60 cm ja kaal 500–1000 g. Veel

Palm-kakaduudot peate toitma ainult üks kord päevas, hommikul. Hoidke nende joomiseks alati värsket vett. Päeva lõpus eemaldage puurist puu- ja köögiviljad. Metsikud palmikakaduud toituvad puuviljadest, marjadest, seemnetest, palmipähklitest ja lehepungadest. Nad murravad oma teravate servadega arvetega lahti pähklid. Kuna nende arv looduses on tõsiselt ohustatud, on selle liigi püsimajäämise tagamiseks ainus viis vangistuses toimuva kontrollitud paljundamise kaudu. Veel

Palmikakadu, tuntud ka kui musta palmikakadu, leitakse Austraaliast Yorki neeme poolsaare tipust. Neid leidub ka Uus-Guineas, Aru saartel ja Indoneesias. Looduses rändavad Palms tavaliselt paarikaupa või väga väikeste parvedena. Palmikakaduud on ainsad täiesti tumedate sulgedega kakaduud. Need on kakaduudest suurimad, sõltuvalt alamliigist pikkusega 22–28 tolli. Nende tiibade siruulatus jääb vahemikku 27–39 tolli ja need on äärmiselt head lendlehed. Veel

Palmikakadu on ainulaadne ja suurepärane liik, olemuselt õrn ja võib olla suurepärane lemmikloom. Need linnud on suhteliselt vaiksed, välja arvatud nende paljunemiskutse, mis on vibudega sooritatud kähedate vilistamiskutsete jada. Palmikakadu ei räägi sageli. Palmikakadu (Probosciger aterrimus) leidub peamiselt Uus-Guineas (Paapua Uus-Guinea ja Irian Jaya, Indoneesia). Nad elavad rannikumetsades ja neid leidub ka Austraalia kirdeosas (Queenslandis) Cape Yorki poolsaarel. Veel

Palmikakaduud ja muid kakaduu liike võib olla väga pika elueaga (tõenäoliselt umbes 50 aastat), kuid täpne eluiga pole teada. Välimus ja isikupära Palmi kakaduud on suured mustad, püstiste harjadega, helepunase palja näonaha ja suure imposantse nokaga kakaduud. Sulestik on üleni must, kuid sulepulbri tõttu näeb välja hall. Lõualuud ei sobi suletuna ja paljastavad kahevärvilise (punase ja musta) keele. Veel

või põnevil, on musta palmikakaduu peaaegu alati oma hari välja pandud! Nende silmadest, mööda põski, kuni nokani ulatuv ala on paljas nahk, pigem nagu ara. Kuid jahmatav on see, et nahk on erepunane! Nende keeled on samuti mustad ja punased. Keskmine eluiga: 40 Veel

harjadel, Palm Kakadu on aga pikk ja okastega. Enamikul ülejäänud kakaduu liikidest on lühemad, modifitseeritud lamavad harjad. Moluku kakaduu hari alla Moluccani kakaduu haru koosneb suurtest sügavatest lõhe / roosadest sulgedest, mille ees on lühemad kahvatu lõhe / roosad suled. Kui püstitada tuulutatud hari, annab see linnule imposantse pildi. Veel

Palmikakadu, suuruselt teine ​​lendav papagoi, on valdavalt must lind, muljetavaldavalt suure tahapoole kaarduva harjaga pea kohal. Ülemine arve vastab ainult otsale ja seda kasutatakse pähklite lõhenemiseks, mis koos seemnete, puuviljade, marjade ja lehepungadega moodustavad suurema osa Palmi dieedist. Palmikakaduude näol on paljad nahalaigud, mille värvus võib olenevalt linnu stressitasemest olla valge kuni tumepunane. Veel

FÜÜSIKALINE KIRJELDUS: Palm-kakaduudil on tume sulestik ja see kuulub suurimate papagoi hulka, isegi kui selle suurus ja tiibade siruulatus varieeruvad vastavalt alamliigile. (Suurem on ainult Hyacinth Macaw). Täiskasvanutel on imeline erektsioonihari mitmest kitsast piklikust sulest. Ülemine alalõualuu on tugevalt kõver ja isasel juhul suurem kui emasel. Musta otsaga punane keel on eraldatud mustade alalõugude tõttu hästi nähtav. Veel

Palm Cockatoo, imeline väike lind, on selle omaniku ime. Siin on kõik, mida peate selle kohta teadma. 1. Tõug: palmikakaduud on papagoi perekonna suurim kakaduudetõug. 2. Suurus: Palmi kakaduude pikkus on umbes 55–60 cm. Veel

Palm-kakaduu on levinud Uus-Guinea ja Austraalia põhjaosa Queenslandi vihmametsades ja metsades. See on iseloomulik ja suure harjaga lind, kelle papagoidest on üks suurimaid arveid (suurem on ainult Hyacinth Macaw's). See võimas arve võimaldab Palm Kakaduudel süüa väga kõvasid pähkleid ja seemneid, millele teistel liikidel on raskusi ligi pääseda. Veel

Palm Cockatoo fotovõimalus veebisaidil www.treknature.com Vihmavari Cockatoo fotovõimalus Vikipeedias Väiksema väävliga harjatud (Citron) Cockatoo foto viisakalt Foster Parrots Leadbeateri (Major Mitchell) kakaduudega. Abattevõrgu Rose Brested Cockatoo pilt ülalt ja palja silmaga Kakadu foto allpool (palja silmaga vasakul) viisakalt saidil thetudors.net. Goffins Kakaduu foto viisakalt Foster Parrots Suurväävlise harjaga kakaduu foto viisakalt thetudors. Veel

Palm-kakaduu on levinud Uus-Guinea ja Austraalia põhjaosa Queenslandi vihmametsades ja metsades. Selle pikkus on umbes 55–60 cm ja kaal 500–1000 g. See on iseloomulik ja suure harjaga lind, kelle papagoidest on üks suurimaid arveid (suurem on ainult Hyacinth Macaw's). Veel

Goliath Palm Cockatoo6109 vaatamistBruceMerwin * Lugu Bo kohta Moluccan Cockatoo5: 31 * Lisa järjekorda Lisatud järjekorda Lugu Bo Moluccani kakadu 85930 vaatamistSecondChanceBirds * Palm Cockatoo0: 57 * Lisa järjekorda Lisatud järjekorda Veel