Aafrika rabahein

Täiskasvanu pikkus on 45–50 cm, enamasti on see pruun, kahvatu triibuga peas, rinnal ja esiosas ning reitel ja kõhul. Mehed ja naised on sarnased, erinevalt enamikust harjuritest. Alaealine on tumepruun, kahvatu rinnapaela ja kahvatu märgistusega peas. Saba- ja lennusulgedel on igas vanuses tumedad piirded. Tavaliselt on see vaikne, kuid sellel on kõrge helinaga kahetäheline kõne.

kui kaua elab sinine nina pitbull
Pilt Aafrika rabaharjast on saanud litsentsi a GFDL
Algallikas: Robert E. Simmons, FitzPatricki instituut
Autor: Robert E. Simmons, FitzPatricki instituut
Luba: GNU tasuta dokumentatsiooni litsents

Aafrika sookail on klassifitseeritud kui vähim mure. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.



Aafrika rabahein (Circus ranivorus) on röövlind, kes kuulub harjuste perekonda Circus. Seda leidub Aafrika lõuna-, kesk- ja idaosas Lõuna-Aafrikast põhja pool Sudaanini, Nigeeriast on see hulkurlik. Eriti levinud on see Botswanas Okavango deltas. Tavaliselt leidub seda märgaladel, eriti roostikualadel, kuid esineb ka rohumaadel ja põllumaadel. Veel



Pildid eelmine Aafrika rabakakku piltAafrika rabahobune Nigel J. Dennis / www.nhpa.co. Veel

kui palju saksa lambakoera husky segu maksab

Aafrika rabapistrik lennu ajal Prindi infoleht Faktid - prantsuse keeles: Busard Grenouillard Kingdom Animalia Phylum Chordata Class Aves Order Falconiformes Family Accipitridae Genus Circus (1) Suurus Veel



Aafrika rabakaku levik Lõuna-Aafrikas, tuginedes esimese SA Bird Atlas Projecti loomade statistilisele silumisele (Loomade demograafia üksus, Kaplinna ülikool; sileduse autorid Birgit Erni ja Francesca Little). Värvid varieeruvad tumesinisest (kõige tavalisem) kuni kollaseni (kõige vähem levinud). SABAP2 uusimat levitamist leiate siit. Liikumised ja ränded Aretavad täiskasvanud on enamasti istuvad, kuigi alaealised võivad iseseisvaks saades vanema territooriumilt kaugele sõita. Veel

Teema „Lõuna-Aafrika rabapistrik” aspekte käsitletakse järgmistes kohtades aadressil Britannica Assorted References * kirjeldus ja leviala (harilikul (linnul)) ... Peruust Magellani väinani leitud harilik harrier (C. cinereus) ; pika tiivaga rästas (C. buffoni), mis ulatub kogu Lõuna-Ameerikasse, eriti Andidest ida poole; Lõuna-Aafrika rabapistrik (C. Veel

Graatsilist Aafrika rabapistrikku võib näha, kui ta lendab aeglaselt üle veldi soo. Nii teaduslik kui ka afrikaani nimed näitavad, et see lind armastab konni süüa. Muud nimed: Afrikaans - Afrikaanse paddavreter: Fotograaf: EcoTravel Africa Lisaks konnade söömisele toitub aafrika rästik ka väikestest loomadest nagu närilised, linnud ja nende munad ning nad söövad ka raipeid. Veel



yorkie shih tzu segu

Aafrika sooharjumid söödavad 1-3 m kõrguselt mitut tüüpi pilliroo, phragmite ja lammi heintaime taimestikku. Nad lendavad sõltuvalt tuule tugevusest vahemikus 20 km / h kuni 29 km / h (tugevama tuule korral aeglasemalt). Väikseima rabakakana on lind hõljuv lendaja, tüüpilise klapiga purjelennuga, saagi tajumise korral aeg-ajalt segatud hõljumisega. Veel